Izvor: Kurir
01.09.2022 u 12:54
0

PROFESOR PAREŽANIN NEGIRAO DELA: Sledi saslušanje ŽRTVI koje su ga optužile za POLNO UZNEMIRAVANJE!

Vladimir Parežanin, profesor Arhitektonskog fakulteta kog su studentkinje prijavile za seksualno uznemiravanje, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

AFERA „ARHITEKTONSKI FAKULTET“ I DALJE TRESE: Profesor Parežanin osumnjičen za polno zlostavljanje stigao na saslušanje!

– Osumnjičeni V.P. profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, danas je pred zamenikom tuzioca Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu izneo odbranu negirajući u potpunosti izvršenje sva 3 krivična dela polno uzmeniravanje – saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

U daljem toku postupka, kako se navodi, tužilaštvo će ispitati tri oštećene po čijem predlogu je preduzeto krivično gonjenje, kao i svedoke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Zatim će tužilaštvo narediti vestačenje, a i pribaviće i druge dokaze nakon čega će biti doneta konačna odluka u predmetnom postupku o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena – dodaje se u saopštenju tužilaštva.

Inače, saslušanje profesora trajalo je nešto duže od sat vremena. Posle saslušanja, on se sakrio pod kišobran svog advokata, želeći da izbegne da bude fotografisan.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter