Izvor: kurir
13.04.2022 u 16:12
0

PUCAO NA GIMNAZIJU! Priveden Ljubomir sa Vračara, u stanu mu našli PUŠKU

Beogradska policija, tačnije policajci sa Vračara, danas su u saradnji sa UKP-om uhapsili Ljubomira M. (67) u Molerovoj ulici u samom centru Beograda pod sumnjom da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da je čak četiri puta iz vazdušne puške „stozer“ iz svog stana pucao u pravcu 14. beogradske gimnazije. Tom prilikom nije bilo povređenih ali je načinjena materijalna šteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je ispaljivao i metalne kuglice kalibra 5,5 mm koje su pogađale fasadu škole, a jedna je završila i u biblioteci.

Policajci sa Vračara svaki put su izlazili na lice mesta o čemu su sačinjavani izveštaji a danas su u stan osumnjičenog ušli bez naredbe suda nego na osnovu tzv. dobrovoljnog poziva. Tom prilikom izvršen je i pretres stana u kom je pronađena i vazdušna puška marke „stozer“, kao i 286 metalnih kuglica i vazdušna pumpa za kompresiju vazduha.

DETALJI KRVOPROLIĆA U NOVOM SADU: Mladića izboli DRUGOVI, svađa iz kladionice prerasla u UŽAS

Ti predmeti su privremeno oduzeti uz potvdu, a vazdušna puška poslata na veštačenje.

Zamenica tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložila je da se osumnjičeni sasluša i da se protiv njega podnese krivična prijava.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter