Izvor:
06.08.2017 u 15:44
0

RADOMIR PRIZNAO ZLOČIN: Sina nisam odma‘ ubio, dokusurio sam ga nožem!

Radomir Raja Ilić (79), koji se sumnjiči da je preklao sina jedinca Ljubisava Ilića (46), juče je šokirao tužioca hladnokrvnim priznanjem zločina!

Osumnjičenom starcu je odmah posle hapšenja uzeta krv na analizu da bi se proverilo da li je bio pripit kada je digao ruku na sina. Sudija za prethodni postupak juče mu je odredio pritvor i naredio psihijatrijsko veštačenje da bi se utvrdilo da li je u vreme porodične drame, koja se odigrala u selu Piroman kod Obrenovca, bio uračunljiv.

Kako saznajemo, Raja Ilić je na saslušanju kod tužioca do detalja ispričao kako se posvađao sa sinom i kako ga je ubio!

– U povratku iz Obrenovca smo svratili da podignem penziju i da natočimo gorivo. Usput smo se posvađali, jer nije odustajao od namere da me smesti u dom. Svađa se nastavila i kod kuće, jer je on hteo da raspolaže mojom penzijom! Nisam ga odma‘ ubio… Udario sam ga sekirom na spavanju, ali ga nisam usmrtio… Dokusurio sam ga nožem – ovako je, prema rečima našag izvora, starac šokirao tužioca na saslušanju.

On je priznao da se odlučio na ubistvo jer ga je sin maltretirao i hteo da ga smesti u dom.

– Sin me je tog kobnog jutra vodio u Obrenovac da me smesti u dom, čemu sam se ja protivio. Na svu sreću, nije me ostavio tamo, jer su radnici iz Centra za socijalni rad u isto vreme krenuli po mene. Kasnije sam od komšija saznao da smo se mimoišli – rekao je Raja Ilić.

Policija je tokom uviđaja u trpezariji pronašla rakijsku čašicu iz koje je Raja, kako se pretpostavlja, pio neposredno pre zločina. Zbog toga mu je odmah posle hapšenja uzeta krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem alkohola.

Naš sagovornik blizak istrazi kaže da je starac za vreme uviđaja mirno sedeo u policijskim kolima zahtevajući da mu daju cigarete.

– Posle uviđaja se požalio da je gladan i žedan. Pitao je da ga neko vozi do banke da podigne novac da bi sebi kupio nešto da pojede i popije. Bukvalno je bio bez emocija. Razmišljao je samo kako će da zadovolji svoje potrebe! Zbog toga je naloženo njegovo psihijatrijsko veštačenje. Ne isključuje se mogućnost da je zločin eventualno počinio u psihičkom rastrojstvu – objašnjava naš sagovornik.

S druge strane, komšije Ilića tvrde da je Ljuba nastradao ni kriv ni dužan!

Alo.rs
Foto: Facebook/Ljubisav Ljuba Ilić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter