Izvor: KURIR
07.06.2024 u 18:46
0

RUPE OD HITACA NA PROZORU SOBE U KOJOJ SU UBIJENI BABA I DEDA: Užasavajući prizor posle trostrukog ubistva u Knjaževcu!

Na prozorima kuće u kojoj je mladić Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca ubio oca Predraga, babu Sarajevku i dedu Miloša ostale su rupe od hitaca i to na sobi u kojoj je ubio baku i deku dok su gledali televiziju.

Na prozorima kuće u kojoj je mladić Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca ubio oca Predraga, babu Sarajevku i dedu Miloša ostale su rupe od hitaca i to na sobi u kojoj je ubio baku i deku dok su gledali televiziju.

– Na prozoru koji gleda na ulicu vide se dve rupe od metaka i naprsnuto staklo, a ni zavesu još nije imao ko da navuče – kaže komšija.

Aleksa je, da podsetimo, prvo ubio oca u hodniku kuće, a zatim pucao u baku i deku u sobi.

 

ROĐAK TROSTRUKOG UBICE OTKRIO DETALJE: „Kući je imao robiju a sada ide na robiju“

Meštani Knjaževca za Kurir kažu da je Aleksa bio toliko vredan da je o svima brinuo non-stop, bez pogovora.

– Deda Mića je bio gotovo potpuno nepokretan i dogovor je bio da on bude smešten u starački dom, jer Aleksa prostno nije mogao sve vreme da bude uz njega, a nije imao ko drugi. Međutim, baka Sara se tome žustro protivila, tako da mislimo da je to juče presudilo – kažu komšije i dodaju:

– Isto tako, veliki je problem bilo i to što je otac znao zbog sve muke mnogo da popije.

Sa druge strane, oni su poznavali Aleksu, kažu da se nikada nije drogurao, niti je konzumirao alkohol.

– Sve što je ikada radio je brinuo, a deka Mića je divan bio, čovek za primer, samo, eto, pojela ga je ta bolest – kažu nam komšije.

Meštani kažu da su jako iznenađeni što je Aleksa učinio ovakav zločin, jer znaju koliko je posvećen i vredan.

– Kao dečak je još išao u drva da radi, iako nije morao jer su imućni. Ovo je zaista strašno….

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter