Izvor: Kurir
04.03.2022 u 09:14
0

SALUŠAN NEGOTINAC OSUMNJIČENI ZA UBISTVO: Sekirom ubio prijatelja na spavanju, tužioca iznenadio načinom odbrane

Negotinac M. P. (72), koji se sumnjiči da je udarcima u glavu sečivom sekire na spavanju ubio svog sugrađanina i prijatelja Gorana Milovanovića Gligu (52), saslušan je pred tužiocem Višeg suda u Negotinu.

Na iznenađenje nadležnih, on se branio ćutanjem. Zbog toga se još ne zna tačan motiv zašto ga je ubio, kao ni detalji zločina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Veoma je neobično, i nismo očekivali da će M. P. iskoristiti svoje zakonsko pravo i braniti se ćutanjem, obzirom da se nakon ubistva odmah sam prijavio policiji i priznao ubistvo. Policija je odmah otišla na adresu koju im je on dao, pronašla unakaženo telo i sekiru – saznajemo od nadležnih.

Za sada se pretpostavlja da je Milanović ubijen na spavanju obzirom da nema odbrambenih rana. Međutim, s obzirom da osumnjičeni ćuti, tek će rekonstrukcija ugla sečiva sekire pokazati u kom je položaju bila žrtva.

Ovaj zločin je tužilaštvo okarakterisalo kao teško ubistvo i M. P. je određen pritvor do 30 dana. Ukoliko on ne progovori, motiv svirepog ubistva ostaće večna tajna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter