Izvor: Kurir
29.07.2024 u 12:56
0

SCENA KAO IZ FILMA: Isplivao video snimak iz Barajeva nastao samo trenutak pre nesreće

Tinejdžer Aleksandar V. (17) iz Barajeva poginuo je u noći između subote i nedelje, a sada se na društvenim mrežama pojavio video-snimak koji je, kako se navodi u opisu, nastao samo nekoliko trenutaka pre jezive nesreće!

Naime, na snimku koji od nedelje kruži društvenim mrežama vidi se mladić kako sedi na krovu plavog automobila marke „pežo“ i peva, dok ga vršnjak bez vozačke dozvole vozi. Na snimku se vidi kako se veselo društvo zabavlja, ni ne sluteći da će se već u sledećem trenutku dogoditi strašna nesreća.

PLAMEN ZAHVATIO KROV ZGRADE U BARAJEVU: 17 vatrogasaca sa sedam vozila na licu mesta

Podsetimo, tragedija se dogodila u subotu tri sata iza ponoći u Ulici Sime Markovića u Barajevu. Tinejdžer (17) bez vozačke dozvole bio je za volanom „pežoa“ na čiji krov su se kobne večeri popeli nastradali mladić i njegov prijatelj star 19 godina. Nakon nekih 50 metara vožnje, vozač je naglo zakočio i mladić je pao s krova direktno na glavu i ubrzo preminuo, dok je njegov prijatelj prošao bez povreda.

 

Kobne večeri, kako su nam ispričali sagovornici, nastradali mladić bio je sa prijateljima u lokalnom klubu, a sada je na društvenoj mreži X podeljen video-snimak koji je, navodno, nastao pre jezive nesreće. Vidi se grupa mladih kako snima suludu vožnju. Na korivu je sedeo momak sa flašom u ruci, vidno raspoložen. „Pežo“ se zaustavio nekoliko trenutaka kasnije, na krivini ulice, kako bi i drugi mladić (19) seo na krov. Ubrzo, kako nam je objasnio očevidac, dolazi do stravične nesreće.

Kako kažu poznanici Aleksandar V., on je bio dobro dete, ali je te večeri verovatno došlo do nekog tinejdžerskog buntovništva.

– Aleksandar je bio primeren mladi čovek, nikada nije pravio probleme i njegova porodica je jako dobra i poštena. Nikada se ružna reč nije čula o njima u mestu. Ova tragedija ih je zauvek zavila u crno – kaže nam poznanik porodice i dodaje:

– Ne znam kako će ovo preživeti. Nije u pitanju bahatost i nevaspitanje, iako na prvi pogled može delovati tako. Jako mi je žao što je do ovoga došlo, imam i ja decu i ne znam šta će im zarad neke fore i imidža pasti na pamet.

Očevici su nam ranije ispričali i da su mladići pre tragedije bili u kafiću, a onda su odlučili da se provozaju na krovu. Omladina, prema njihovim rečima, svake subote okuplja se u kafiću i prave žurke.

– Scena je bila jeziva! Čuli smo i škripu guma, junjavu, vrisku omladine koja se juri po ulici, ali to je svake subote tako. Ništa nije bilo drugačije nego prethodnih meseci. Međutim, u jednom trenutku smo videli da se nešto dešava, čulo se neko zapomaganje. Suprug je izašao napolje da vidi o čemu se radi, mislio je da je nekome zbog alkohola pozlilo, ali bilo je još gore – ispričala nam je jedna žiteljka ulicce u kojoj se sve dogodilo i dodala:

– Bila sam u pidžami i papučama. Vidim deca beže na sve strane. Neke devojčice plaču, ma kao da sam u filmu, ne znam šta se dešava. Idem kroz masu i pitam ih, a onda čujem: „Sedeo je na krovu dok su se vozili!“. Pomislim, ma kakav krov i vožnja. Približim se okupljenoj gužvi, razdvojim decu i vidim… Užas. Dečko leži nasred ulice, ispred kola… To rečima ne može da se opiše.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter