Izvor: Tanjug
15.08.2022 u 23:00
0

Sedmoro dece, koja su prebačena u Tiršovu nakon zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, za sada su stabilno i nisu životno ugrožena!

 Sedmoro dece, koja su prebačena u Tiršovu nakon zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, za sada su stabilno i nisu životno ugrožena, rekao je za Tanjug direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj doktor Siniša Dučić.

On je istakao da očekuje da će deca do četvrtka biti puštena na kućno lečenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Imamo troje dece sa komocionim sindromom, imamo jedno dete sa povredom lakta i dvoje dece sa povredama glave i tela, a sva su ta deca stabilno i nisu vitalno ugrožena, te ne očekujemo da će se situacija zakomplikovati“, rekao je Dučić.

Deca koja su u nedelju povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, stigla su večeras u Univerzitetsku dečiju kliniku Tiršova u Beogradu.

Deca će tokom daljeg lečenja biti smešteni u bolnicu u Tiršovoj, gde su ih večeras dovezli saniteti pod rotacijom.

Reč je o mališanima koji nisu zadobili kritične povrede u nesreći u Bugarskoj.

VAN SEBE NAKON STRAŠNE NEZGODE: Ovo je nesrećni VOZAČ koji je bio za volanom autobusa koji se s DECOM prevrnuo!

Dva dečaka, od 10 i 11 godina, koji su povređeni u nesreći kada se autobus šabackih registarskih tablica iz Srbije prevrnuo u Bugarskoj, prebačeni su u bolnicu u Sofiji na dalje lečenje.

Više osoba je povređeno kada se autobus šabackih registarskih tablica sa 48 dece iz Srbije, prevrnuo u Bugarskoj, na auto-putu Trakija.

Navodi se da se autobus prevrnuo bočno u jarak pored puta i da je prema prvim infomacijama povređeno deset osoba.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter