Izvor: Blic
14.08.2024 u 21:38
0

„SMART“ UDARIO MLADIĆA: Policija istražuje stravičnu nesreću na Karaburmi

Mladić (28) ubijen kolima na pešačkom prelazu

Aleksadar M. (28) prelazio je ulicu na obeleženom pešačkom prelazu kod Bogoslovije kada je na njega, kako se sumnja, automobilom marke „smart“ naleteo S. S. (35). Osumnjičeni je pobegao sa lica mesta, a pošto je, kako se sumnja, pešaka udario automobilom na pešačkom prelazu, sumnja se da je imao umišljaj u trenutku izvršenja krivičnog dela, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja kao i nepružanje pomoći licu.

– Predviđena je kazna zatvora od dve do 12 godina – kaže izvor „Blica“:

Prema našim saznanjima, istragu vodi Odeljenje za krvne delikte UKP Policijske uprave za grad Beograd i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

– Detaljno treba da se pregledaju sve kamere, zato što u ovakvim slučajevima uvek postoji sumnja da li se predao onaj ko je zaista i vozio. Takođe, skida se i bris sa volana – kaže izvor „Blica“.

Automobil pronađen na Vračaru

Automobil „smart“ kojim je navodno počinjeno krivično delo, pronađen je na Vračaru tokom noći nakon čega se on sam prijavio policiji.

Kako saznajemo, na automobilu su bili vidljiva oštećenja i u njemu nije bilo vozača.

– Radiće se veštačenje tragova i delova vozila, takozvano uklapanje, koji su ostali na licu mesta sa pronađenim i privremeno zaplenjenim automobilom – kaže izvor „Blica“.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

OČEVIDAC ZLOČINA U MARBELJI: Žurka se otela kontroli ubica pobegao
„Odbacio ga je 20 metara“

Prema rečima čoveka sa kojim je „Blic“ razgovarao, ispred čije kuće se desila saobraćajna nesreća, njegov sestrić je bio prisutan kada je mladić stradao.

– Čuo je da je nešto jako udarilo. Odmah je izleteo iz kuće i video dečka da leži u travi pored stanice. Zamislite koliki je to udarac bio kada ga je odbacio 10, 20 metara dalje. Automobil je pobegao, u tom trenutku nije bilo u blizini, ni ljudi, a ni drugih automobila – priča nam sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter