Izvor: tanjug
17.12.2020 u 16:41
0

SNIMAK PUCNJAVE U NOVOM PAZARU Pogledajte vatreni obračun u centru (VIDEO)

Jedna osoba je ranjena u pucnjavi koja se dogodila oko 15.30 sat u samom centru Novog Pazara kada je za sada neidentifikovani muškarac pucao kroz izlog kafića.

Napadač je uhapšen brzom akcijom policije. Kako dodaje, pozivajući se na nezvanične informacije, napadač je sa spoljašnje strane kroz izlog ugostiteljskog objekta ispalio više hitaca. U objektu je u trenutnu pucnjave bilo prisutno više gostiju.

Kako javlja portal Indeksonline, na lice mesta su odmah izašli policija i hitna služba, a povređeni je prebačen u Zdravstveni centar Novi Pazar i nalazi se u teškom stanju. Pucnjavi je, prema pisanju tog portala, prethodilo jučerašnje potezanje vatrenog oružija u restoranu u centru tog grada kada je muškarac ušao sa pištoljem zbog parkinga.

Ekskuzivni video! Pogledajte kako je pucano danas u centru Novog Pazara!

Posted by Indeks Online on Четвртак, 17. децембар 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter