Izvor: Jutarnji
25.01.2021 u 12:13
0

SRBIN UHAPŠEN U HRVATSKOJ: Sumnja se da je ubio ženu sa kojom je živeo

Muškarac (69) uhapšen zbog svirepog ubistva penzionerke (71) u Hrvatskoj je državljanin Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

PREMINUO načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić!

UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) krenula ka mračnoj šljunkari, a onda je usledio ŽLOČIN

VERNICI DANAS SLAVE SVETU TATJANU: Praznik studenata, na današnji dan se pije MEDOVAČA, i moli za zdravlje

Zbog ubistva 71-godišnje zagrebačke penzionerke u selu nadomak Pregrade, zagorska policija uhapsila je muškarca (69) koji je državljanin Srbije

Prema prvim informacijama, svirepi zločin dogodio se u vikendici pokojne žene prošle nedelje, u noći sa četvrtka na petak. Policija je vrlo brzo po saznanju za događaj, u petak ujutro stigla na mesto užasa.

Osumnjičeni je rekao da ga je pokojna žena napala kuhinjskim nožem, nakon čega je on uzeo cepanicu i izudarao je po glavi. Policija je osumnjičenog Srbina pronašla zahvalujući otisku prsta koji je dao u SUP-u još davne 1970. godine.

Penzionerka je, kako je nezvanično saznato, tupim predmetom prebijena na smrt. Pokojna žena i osumnjičeni su živeli zajednu u Zagrebu, i kao stare osobe se međusobno pomagali. Nakon što im je kuća oštećena usled potresa u Petrinji, preselili su se u Zagorje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter