Izvor: ALO.rs
16.11.2021 u 21:48
0

STRAŠNA UBISTVA: Za mesec dana žene ubile muževe ubodom u srce

Stručnjaci objašnjavaju da su ovakvi zločini uglavnom posledica trpljenja dugogodišnjeg maltretiranja, te da žene nikada ne beže sa mesta zločina, a da posle zlodela pokazuju kajanje.

Podsetimo, Rada S. J. je uhapšena krajem oktobra zbog sumnje da je ubila nepokretnog supruga Đorđa u stanu na Banovom brdu i to tako što ga je ubadala i klala staklenom flašom. U nedelju je u Surčinu Miroslav B. ubijen nožem, a uhapšena je njegova žena Jasmina.

PROČITAJTE JOŠ: Bivša sekretarka MUP spremna na saradnju: HRKALOVIĆEVA TRAŽI NAGODBU

Teško maltretiranje

Penzionisani inspektor i nekadašnji načelnik Trećeg odeljenja MUP, Žarko Popović kaže da je u svojoj dugogodišnjoj praksi sretao samo žene žrtve nasilja, koje su kasnije presudile partnerima.

– Iz mog iskustva, ubijaju samo žene koje su bile podvrgnute teškom psiho-fizičkom maltretiranju, drugih pobuda nije bilo. To su žene mučenice, žrtve pijanih, bahatih muškaraca koji misle da su njihovi vlasnici. One nikada nemaju umišljaj, uvek ubijaju u afektu, te zbog toga muža ubadaju sa 30 uboda, ili u njega isprazne ceo šaržer pištolja, ako umeju da pucaju – objašnjava Popović:

– Sve te žene posle zločina pokazivale su kajanje, jer u njihovoj prirodi nije da ubiju čoveka kog vole. Ubijaju samo jer su strašno povređene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter