Izvor: Novosti
09.02.2021 u 13:49
0

STRAVA I UŽAS U VINČI! Policijski psi našli kosti blizu vikendica Velje Nevolje!

Dvadesetak kostiju pronađeno je juče i danas na deponiji u Vinči. Sumnja se da su to kosti žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja!

NAJVAŽNIJE DANAS

Kon posle kriznog štaba: MERE OSTAJU DO DALJEG, nije bilo ni govora o popuštanju

Posle viđenja sa članom bande Velje Nevolje: I Tomo Zorić na saslušanju u policiji, čeka se Milica Ljubičić!

HOROR KOD ZVORNIKA: Muškarac nastradao u požaru

HRVATI NE MOŽETE IZBRISATI USTAŠKU ISTORIJU! Amerikanci ne daju mira nacistima koji napadaju „Daru iz Jasenovca“

Na današnji dan pre tri godine preminuo je glumac Nebojša Glogovac

Policija već nekoliko dana detaljno pretražuje terene oko vikendica i kuća u kojima je Belivukova ekipa mučila, a potom i svirepo ubijala svoje žrtve. Policijski psi su i juče i danas policajce odveli do deponije u Vinči gde su pronađene kosti.

Kosti su poslate na analizu kako bi sa sigurnošću bilo utvrđeno da li su ljudske, s obzirom da nisu cele, i kako bi se utvrdile da li su to ostaci neke od Belivukovih žrtava.

Belivuk i 20 članova njegove kriminalne grupe uhapšeni su krajem prošle nedelje. Velji Nevolji i njegovom najbližem saradniku Marku Miljkoviću na teret se, za sada, stavljaju tri ubistva.

Nezvanično, policija nastavlja da „češlja“ terene oko imanja Belivukove ekipe i pretražuje se još jedna lokacija koja se drži u strogoj tajnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter