Izvor:
30.06.2017 u 09:31
0

STRAVIČNA TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Žena koju je usmrtilo drvo, majka troje dece! (foto)

Nesrećna Anđelka Savić Škrbić (43) iz Novog Sada izgubila je život u tragediji koja se dogodila danas oko podne, kada je na automobil marke "fijat" kojim je ona upravljala palo drvo, tokom kijameta koji je zadesio Novi Sad i okolinu.

Do nesreće je došlo na samom ulazu u Novi Sad, kada se usled nevremena drvo, stara topola, polomilo i palo na automobil kojim je ona upravljala, dok se na mestu suvozača nalazio njen otac.

– Svi smo u šoku. Ovo je strašno, ne možemo da verujemo da je naša Anđelka stradala na ovakav način. Živela je sama i izdržavala troje dece, kažu rođaci preminule Anđelke.

Oluja u Novom Sadu je bila stravična, a vetar je lomio i nosio grane i obarao drveće u više delova grada.

Porodica je u šoku, i niko nije u stanju da poveruje da je njihova majka, ćerka, sestričina tragično preminula.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter