Izvor: Alo
17.05.2024 u 19:44
0

SUDAR VOZOVA U BEOGRADU! Intervencija u toku

U tunelu od Vukovog spomenika ka Pančevačkom mostu danas oko 18:40 sati je došlo do sudara putničkog i teretnog voza

U nesreći ima povređenih, a do kolizije je došlo bliže izlazu ka Pančevačkom mostu.

U Hitnoj pomoći je potvrđeno da su sve raspoložive ekipe poslate na teren, ali još uvek nema tačnih informacija o broju povređenih i njihovom stanju.

Prema navodima medija, u putničkom vozu bilo je manje od 10 putnika, od kojih nije bilo ozbiljnije povređenih, te su upućeni ka izlazu iz tunela pešice.

SUĐENJE KECMANOVIĆIMA I DANAS: Nastavak po tužbi porodice Dukić

Poslato je tehničko vozilo, dva navalna vozila, pokretno spremište i komandno vozilo sa 16 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara i jedno tehničko vozilo iz VSJ Voždovac sa šest vatrogasaca.

Dolaskom na lice mesta u 18.48 časova ustanovljeno je da se terentni voz sudario sa putničkim vozom u tunelu u dubini od 400 metara od ulaza u tunel kod Pančevačkog mosta.

Intervencija je u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter