Izvor: HappyBSC/Kurir/Enews
16.06.2022 u 12:26
0

SUROVO JE UBIO MAJKU DOK JE SVIRALA KLAVIR: Poznati glumac do detalja planirao likvidaciju, a ovaj čovek je takođe bio meta! (FOTO)

Kanadski glumac, 24-godišnji Rajan Grantam, poznat po ulozi u Netfilksovoj seriji „Riverdale“, osuđen je nakon što je u martu priznao krivicu za ubistvo svoje majke, Barbare Vajt, a navodno je planirao da ubije i kanadskog premijera Džastina Tridoa.

POTRESNE SCENE IZ ŠKOLE LEDE SRCA: Devojčica (14) staklom rezala ruke, a onda je otkriven i parališući razlog!

Grantamu je započelo saslušanje o izricanju kazne na Vrhovnom sudu, koje će odrediti koliko dugo treba da služi kaznu pre nego što ispuni uslove za podnošenje zahteva za uslovni otpust. Ubistvo drugog stepena nosi obaveznu doživotnu kaznu zatvora, a razdoblje zabrane uslovnog otpusta kreće se od 10 do 25 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema CBC-u, Grantam je u martu 2020. ustrelio svoju 64-godišnju majku Barbaru Vajt u potiljak dok je svirala klavir. Ranije ove godine priznao je krivicu za ubistvo drugog stepena, nakon što je prvobitno optužen za ubistvo prvog stepena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter