Izvor: Tanjug
18.12.2020 u 20:20
0

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Jeziv sudar dva automobila između Zemuna i Batajnice, jedno vozilo SLETELO U KANAL

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 19 časova na auto-putu za Novi Sad između beogradskih naselja Zemun i Batajnica. Nesreća se dogodila na delu puta između tržnog centra Zemun park i raskrsnice gde se nalazi skretanje za Zemun Polje, potvrđeno je „Blicu“ iz MUP.

Do nesreće je došlo, pod još nerazjašnjenim okolnostima, kada su se sudarili automobili marke „pežo 206“ i „folksvagen tipo“ koji su išli u istom smeru, od Beograda prema Novom Sadu. Od siline udarca pežo se okrenuo i zakucao u zaštitnu ogradu dok je folksvagen sketeo u kanal pored puta, prenosi „Alo“.

Na mestu nesreće nalaze se ekipe saobraćajne policije.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KOKAIN U DUNAVU: Osuđeni Srbi koji su učestvovali u filmskom švercu droge vredne 600 MILIONA EVRA po nalogu „ŠEIKA“

JEZIVO U PROKUPLJU: Izgorela NOVOGODIŠNJA dekoracija

SELAKOVIĆ: Mađarska će nastaviti da podržava Srbiju na EU putu

PUTEVI SRBIJE: Putevi prohodni bez snega! OPREZ ZBOG MAGLE!

Leva strana saobraćajnice na tom delu puta je zatvorena, pa se saobraćaj odvija samo u jednoj traci, ali većih zastoja nema.

Nije poznato u kakvom su stanju lica koja su se nalazila u automobilima, kakav je stepen njihovih povreda i ima li preminulih.

Uviđaj je u toku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter