Izvor: KURIR
17.07.2024 u 16:20
0

TUŽILAŠTVO SE OGLASILO POVODOM SMRTI BEBE KOJA SE UDAVILA U BAZENU: U toku je prikupljanje svih dokaza, analiza i veštačenja!

Dete (1) preminulo je juče u bazenu u dvorištu porodične kuće u Zmajevu kod Vrbasa, a povodom ovog slučaja oglasilo se i nadležno tužilaštvo.

– Više javno tužilaštvo u Somboru obaveštava javnost da je dana 15. jula ove godine u Zmajevu, opština Vrbas, povodom smrti odnosno sumnje da se dete A.D. staro jednu godinu udavilo u dvorištu porodične kuće u gumenom bazenu, izvršen uviđaj i da su izdate naredbe da se izvrše neophodne analize i veštačenja, kao i obdukcija tela pokojnog deteta, kao i da je u toku prikupljanje svih potrebnih i neophodnih obaveštenja – navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje:

– Po prijemu rezultata naloženih analiza, obdukcije i potrebnih podataka, obaveštenja i dokaza biće doneta odluka o daljem postupanju u vezi navedenog događaja, o čemu će javnost biti obaveštena.

Da podsetimo, o smrti bebe majku je obavestio sedmogodišnji sin koji je došao do kuće u kojoj se majka nalazila i rekao da „beba ne diše“. Lekari koji su došli na lice mesta brzo su dete transportovali u bolnicu u Vrbasu, ali uprkos naporima ona nije preživela.

Bazen u kom je dete preminulo bio je mali gumeni bazenm, dubine 25 centimetara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter