Izvor: informer
01.12.2021 u 19:31
0

U STRAVIČNOM UDESU STRADALA POMOĆNICA GRADONAČELNIKA

Lalka Ćirić(36), radnica Gradske uprave u Pirotu i pomoćnica gradonačelnika ovog grada stradala je juče u stravičnom udesu. 

Povodom tragedije, oglasili su se iz  kabineta gradonačelnika Pirota Vladana Vasića.

– Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje saučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je supruga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27. decembra 2018. do 20. avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zaposleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu – navodi se u saopštenju.

Podsetimo, na Lalku Ćirić je sinoć, dok se kretala prometnim putem, naletelo vozilo i udarilo je.

Prema nezvaničnim informacijama, ona se tim putem kretala pešice. U jednom momentu na nju je naletelo vozilo i udarilo je. Vozač koji je udario zlosrećnu ženu zaustavio se i pozvao policiju, koju je i sačekao na mestu nesreće.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter