Izvor: TELEGRAF
23.09.2023 u 19:59
0

UBICA IZ SMEDEREVA POBEGAO IZ SRBIJE! Iskasapio vlasnika lokala, pa nestao: Za njim će biti raspisana potraga

Muškarac koji je ubio Ž. I. (68) iz Smedereva, a čije je telo pronađeno u objektu kod Zelene pijace u tom gradu, je, kako saznaje Telegraf.rs, pobegao iz države.

Pripadnici MUP u Smederevu identifikovali su N. K. (44) iz tog grada koji se sumnjiči da je 21. septembra ubio vlasnika lokala Ž. I. Policija je došla do saznanja da je napustio Srbiju i za njim će biti raspisana potraga.

Telo muškarca pronađeno u lokvi krvi

Naime, Ž. I. je bio vlasnik lokala u kom je pronađeno njegovo telo u lokvi krvi.

Tokom uviđaja je ustanovljeno da je Ž. I. isečen po vratu i da ima na desetine uboda po celom telu. Ubodi u predelu vrata najverovatnije su bili kobni.

Podsetimo, telo Ž. I. sa ubodnim ranama i prerezanim vratom pronašao je njegov rođak, kojem se prethodno nije javljao na telefon, a kao prvi osumnjičeni odmah je bio dugogodišnji cimer ubijenog, ali je on posle ispitivanja pušten iz policijske stanice. On ističe da je Ž. I. nije bio problematičan i sklon incidetnima i da niko ne zna šta bi moglo da bude povodo za ovako svirepo ubistvo.

Nikad se nije tukao, nikada nije pravio probleme. Bog će ga znati šta je moglo tu da se desi. Od kada ga ja poznajem imao je samo dva problema, veoleo je da se kocka i možda se kod nekog zadužio. Drugi problem imao je sa bratom, sporili su se oko neke kuće i zemlje, ali znam da se nisu viđali“, naglasio je naš sagovorni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter