Izvor: Blic.rs
06.12.2020 u 19:24
0

UBISTVO ZBOG TARTUFA! ISPLIVALI NOVI DETALJI SLUČAJA KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Poznanici braće ubica otkrivaju tajne njihove porodice

Braća Dejan i Nebojša E. potiču iz radne porodice, Dejan ima zemlju i šumu. Čuo sam ranije da se bavi krivolovom, da je ribokradica… Znam da je preke naravi, a sa druge strane žena i roditelji su veoma vredni ljudi.

Ovim rečima nakon jutrošnje tragedije poznanici opisuju braću Dejana i Nebojšu E. koji su učestvovali u krvavom obračunu u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice.

Naime, braća Predrag i Stanislav J. su sekirama napali Dejana i Nebojšu da bi jedan od njih u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio obojicu napadača.

Kako smo danas uspeli da saznamo na licu mesta, do obračuna je najverovatnije došlo zbog skupocenih gljiva – tartufa, koji se beru na ovom području.

– Ljudi se masovno doseljavaju u naš kraj kako bi brali tartufe. Ovo nije prvi put da se ima problema sa tartufima, kada uđu jedan drugom u teritoriju. Bilo je koškanja, tuče, bušenja automobilskih guma, trovanja pasa obučenih za traženje tih gljiva kako bi se uklonila konkurencija… Ali nikada sa smrtnim ishodom – ispričali su meštani ovog kraja 

Kako kažu, porodicu Dejana i Nebojše poznaju površno.

OVO MORATE ZNATI

PEVAČU STALO SRCE: Preminuo DŽEJ RAMADANOVSKI u 56. godini

CRVENA ZVEZDA JESENJI ŠAMPION SRBIJE: Crveno-beli dva kola pre kraja pobedom u Užicu stekli nedostižnu prednost! VIDEO

UGLEDNI VIRUSOLOG TVRDI: Vakcina je spas za sve, ako ostvarimo imunitet stada, od maja smo bezbedni

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 5.809 novozaraženih, 58 preminulih, na respiratorima 278 pacijenata

POVEDITE RAČUNA: Ovo su radna mesta na kojima se KORONA najlakše i NAJBRŽE PRENOSI

OTKRIVEN IDENTITET UBIJENIH MLADIĆA U OKOLINI SREMSKE MITROVICE: Nasrnuli sekirama na braću, krv šikljala

– Dejan je zemljoradnik, ima u svom vlasništvu zemlju i šumu, ali se istovremeno kako sam čuo bavi i krivolovom. Ovako su vredna kuća, koliko znam brat mu je zaposlen u vodovodu u Smederevu – dodaje poznanik.

Na licu mesta, gde se jutros dogodio obračun, mediji su pronašli tragove krvi na više mesta, kao i delove krvave odeće.

Iako se danas naširoko moglo čuti da meštani prepričavaju detalje krvavog obračuna, niko od njih nije želeo da komentariše za medije.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo danas došli, Dejan je nakon što su on i brat napadnuti, zapucao na dvojicu braće.

Ipak, po nalogu Tužilaštva uzeta je „parafinska rukavica“ od dva brata kako bi se konačno utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Inače, iskusni pronalazači ove skupocene gljive kažu da je špic sezone u novembru kad se traži najskuplji tartuf, čija cena po kilogramu dostiže i do nekoliko stotina evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter