Izvor: Telegraf
02.10.2021 u 07:34
0

UDES IBARSKOJ: Ima stradalih!

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas kod Mojsinja, na putu između Čačka i Mrčajevaca. Upravo na toj deonici puta dosad je stradalo više od 100 ljudi.

Prema prvim informacijama, u sudaru su učestvovala dva vozila, a na teren su izašle ekipe Hitne pomoći, policija i vatrogasci.

PROČITAJTE JOŠ: STAV SUDA BiH: Babo neće biti izručen Hrvatskoj

Prema nezvaničnim informacijama u sudaru ima nastradalih.

PROČITAJTE JOŠ: Epidemiolog otkrio koliki razmak mora da bude između tog cepiva i vakcine protiv korone!

Mojsinje predstavlja jednu od „crnih tačaka“ na srpskim putevima. Prema rečima meštana ovog sela, 100 ljudi je izgubilo život u saobraćajnim nesrećama. Čak 20 žitelja ovog mesta poginulo je na ovoj deonici Ibarske magistrale i to kao pešaci.

Ove godine dogodila su i dva udesa u istom danu, ali, srećom, nije bilo žrtava.

Jedan od tragičnijih događaja dogodio 2019. godine. Tada su na tom delu Ibarske magistrale poginuli majka i sin, kada se u njihovo vozilo „zakucao“ autobus koji preticao kombi.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter