Izvor: Happy BSC
01.12.2021 u 20:48
0

UHAPŠEN BAHATI LOPOV! Ukrao automobil kojim se PREVRNUO, izašao iz njega, pa ukrao bicikl!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, brzom akcijom za svega dva sata, uhapsili su A. P. (1997) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

On se sumnjiči da je jutros, oko 9.30 časova, u Ulici kralјa Milutina u Šapcu, ukrao automobil „fijat punto“ koji je bio otklјučan i sa klјučevima u bravi, startovao ga i odvezao se.

On je potom u naselјu Jevremovac izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta, udario u izlog jedne pekare usled čega se automobil prevrnuo, saopštio je MUP.

Nakon toga A. P. je izašao iz vozila i, kako se sumnja, iz jednog dvorišta ukrao bicikl i pobegao.

Policija ga je brzo identifikovala i pronašla, a kod njega je nađena i manja količina marihuane, pa se sumnjiči i za krivično delo nedozvolјeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter