Izvor: Blic.rs
15.01.2021 u 11:23
0

UHAPŠEN BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Otkriveno da je za njim raspisana potragaZBOG KRAĐE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd-Šid, kod Surčina, prilikom kontrole saobraćaja zaustavili su vozača automobila „ford fijesta“ koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je kontrolom utvrdila i da 25-godišnji vozač ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila kao i da je vozio automobil čija je registarska nalepnica istekla.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

DR KON O POPUŠTANJU MERA: Nema ni govora o tome

„NAJMOĆNIJE ORUŽJE NA SVETU“: Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa

OBAVEŠTENJA ZA VOZAČE: Obustavljen saobraćaj na putu Leskovac-Barje

Takođe, proverom je utvrđeno da se radi o vozaču za kojim je bila raspisana potraga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Kako se sumnja, on je tokom prošle godine u Novom Beogradu krao bakarne kablove koji su u vlasništvu javnih preduzeća i potom ih prodavao kao sekundarne sirovine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter