Izvor: Kurir
10.07.2024 u 21:53
0

UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE UBIO SUPRUGU I ĆERKE POZNATOG VODITELJA: Policija ga LOCIRALA NA GROBLJU uz pomoć psa tragača

Mladić koji je osumnjičen da je usmrtio tri žene iz samostrela uhvaćen je na groblju u Londonu nakon opsežne potrage!

Kajl Kliford, koji ima 26 godina, postao je najtraženiji čovek u Velikoj Britaniji nakon što ga je policija osumnjičila za ubistvo supruge i dve ćerke poznatog sportskog komentatora Džona Hanta.

NATO NEMA PLAN B: Ili ide do kraja ili propada

Policija je pronašla Kerol Hant (61) i njene dve ćerke Luiz (25) i Hanu (28) vezane i teško povređene u njihovoj kući vrednoj 800.000 funti u Bušiju u utorak veče. Izvori iz istrage su rekli da su žene bile vezane pre nego što su ubijene iz samostrela.

 


Na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kome se vidi kako Kliford, koji je bivši vojnik i radnik obezbeđenja, beži sa mesta zločina noseći pod rukom ogromni samostrel sakriven ispod belog čaršava.

Policija je upozorila da Kliford možda i dalje ima samostrel i pozvala građane da mu ne prilaze.

Kliford je inače bivši dečko Luiz Hant.

Dejli mejl prenosi da je policija sa automatskim oružjem i psima locirala i uhapsila Kliforda na groblju Lavender Hil u Enfildu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter