Izvor:
18.12.2016 u 18:40
0

Uhapšeni navijači: Policija privela vinovnike BRUTALNOG obračuna kod Novih Banovaca!

Pripadnici MUP priveli su nekoliko osoba za koje se sumnje da su u noći između četvrtka i petka učestvovali u obračunu navijača Partizana i Crvene zvezde.

Sukob se dogodio na autoputu E75, kod Novih Banovaca, piše "Blic".

U žestokoj tuči povređeno je desetak navijača Crvene zvezde, a bakljama im je zapaljen kombi kojim su se vraćali iz Beograda sa košarkaške utakmice.

Kod Novih Banovaca put su im preprečila dva automobila iz kojih je izletelo nekoliko momaka sa palicama koji su udarali po kombiju i izvlačili mladiće.

Policija nije izdala zvanično saopštenje ali, kako stoji na sajtu "Blica", u toku je opsežna istraga na rešavanju ovog slucaja jer se nekoliko privedenih ispituje zbog sumnje da su napali navijače Zvezde.

Kako se navodi, saslušano je više prebijenih momaka i svedoka. Povređeni su prevezeni u Dom zdravlja Stara Pazova, gde su im konstatovane lakše telesne povrede i svi su pušteni kući nakon ukazane pomoći.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter