Izvor:
05.08.2017 u 00:41
0

UHVAĆENI DILERI NA LAVFESTU: Zaplenjena velika količina narkotika!

Kraj jezera u centralnom parku u Vrnjačkoj Banji počeo je 11. "Lavfest", najveći muzički festival u centralnoj Srbiji koji promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih.

Organizatori očekuju da će festival tokom tri dana posetiti više od 100.000 ljudi iz cele Srbije i inostranstva, čime će "Lavfest" opravdati epitet jedne od 10 najboljih manifestacija ove vrste u Evropi.

Program na "Džek lajv stejdžu" za ljubitelje tvrđeg, gitarskog rok i pank zvuka, hip-hopa i dramenbejsa otvorila je "Lira vega". Usledili su nastupi bendova "Ti" i "Ničim izazvan".

Rok žurka nastavila se koncertom hrvatskog kultnog alternativnog benda "Majke", a potom se publici predstavio i "Artan Lili".

Ali, sve bi bilo lepo, da ludovanje ne miriše na drogu. Tokom prve festivalske večeri, policija je u 69 zaplena oduzela više od 1.400 tableta ekstazija, oko 420 grama marihuane, 35 grama spida, 32 grama kokaina i 41 gram amfetamina.

Narkotici su pronađeni kod 70 osoba, među kojima su četiri strana državljana i dva maloletnika.

Devet osoba je uhapšeno i njima je zbog sumnje da su (pre)prodavali drogu, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati, dok će protiv 61 osobe biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter