Izvor: Tanjug
08.11.2022 u 15:50
0

UNIŠTENO JOŠ JEDNO VOZILO U ZVEČANU: Zapaljen automobil sa BG tablicama!

Automobil beogradskih registarskih tablica, u vlasništvu Srpkinje O.M, zapaljen je u Zvečanima, rekla je sama vlasnica.

Ona je za portal Kosev naglasila da njen automobil, koji je sinoć zapaljen oko 22 sata, „nema veze sa RKS tablicama“, iako je kosovska policija saopštila da je zapaljen automobil RKS tablica.

NA KOSOVU IZGOREO AUTO BEOGRADSKIH TABLICA: Nepoznate osobe izlomile stakla na vozilu, a zatim ga zapalile!

Ona je rekla da je više puta pokušala da dobije kosovsku policiju, ali da se niko nije javljao i naglasila da su sinoć na lice mesta izašli samo vatrogasci, koji su sanirali požar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz kosovske policije saopštili su danas da je na severu KIM zapaljen automobil RKS tablica pripadnice „srpske zajednice“, sa prebivalištem u opštini Zvečan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter