Izvor: Blic.rs
21.12.2020 u 13:22
0

„VIDEO SAM KAKO JE VUČE PO ULICI“ Komšije čoveka u čijem stanu je NASMRT IZBODENA ŽENA otkrile DETALJE

Pripadnici beogradske policije i dalje se nalaze u Žarkovu, u Ulici Dušana Vlajića ispred kuće u kojoj se noćas dogodilo zločin kada je ubijena Sandra D. (47).

Za Sandrino ubistvo, prema poslednjim informacijama iz policije, osumnjičen je Nenad I, vlasnik stana u kom je pronađeno Sandrino telo sa ubodnom ranom.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, policajci su doveli Nenada I. u stan, unutra su se zadržali neko vreme, a zatim su ga izveli i automobilom odvezli u policijsku stanicu. Nešto ranije jutros, policija je razgovarala sa Nenadovim komšijom koji je navodno identifikovao Sandru.

PROČITAJTE JOŠ

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Marić SPREMIO ekskluzivnu emisiju, ovo NE SMETE propustiti! (21 SAT)

ULOV NA KELEBIJI: Kamiondžija pokušao da pobegne sa više od 80.000 evra, CARINICI SU ODMAH POJURILI ZA NJIM

ĐERLEK: Bez vakcinacije nećemo postići kolektivni imunitet

DANAS POČINJE ZIMA: Na nebu se očekuje fenomen, a isti takav tek za 60 godina

Dok policija prikuplja tragove na licu mesta, komšije prepričavaju neprijatnosti koje su doživljavale mahom od Nenada, pošto je Sandra u tom stanu počela da boravi pre oko tri meseca.

– Pravio je probleme i uznemiravao me je tako što bi mi pijan dolazio na vrata i lupao, a onda tražio da mu dam cigarete i alkohol. Pre nekoliko dana sam ih video kako se vraćaju iz prodavnice i on ju je vukao po ulici jer nije mogla da hoda – kazao nam je jedan komšija.

I drugi susedi iz ulice prepričavali su neprijatne scene sa Nenadom, kog su mahom svi okarakterisali kao alkoholičara, a Sandru kao zavisnicu.

– Nije izlazila poslednja dva dana iz tog stana, a navodno je bila u zavisničkoj krizi kada je ubijena. Bio je u lošem društvu, svakakvi su mu dolazili tu, pili, ko zna šta su radili… Koliko znam iza sebe ima dva braka – ispričao je komšija.

Kako je ranije danas saopštila policija, Nenad I. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter