Izvor: TANJUG
10.05.2024 u 10:11
0

VRANJE UŽAS: Krivična prijava zbog obljube devojčice

Višem javnom tužilaštvo u Vranju je od strane Policijske uprave u Vranju podneta krivična prijava protiv D.P. iz Vranja, rođenog 1995. godine, zbog krivičnog dela obljuba nad detetem iz čl.180. st.1. Krivičnog zakonika, izvršenog na štetu deteta – devojčice, rođene 2011. godine.

Tužilaštvo je danas saopštilo da je donelo naredbu o sprovođenju istrage i da je istog dana kada je krivična prijava podneta, 9. maja saslušan osumnjičeni koji se branio ćutanjem. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, na predlog tužilaštva osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

U interesu istrage, kao i radi zaštite prava maloletnog lica – deteta, Tužilaštvo ne može da pruži detaljnije informacije u ovoj fazi postupka. Za krivično delo obljuba nad detetom zaprećena je kazna zatvora od 5 do 12 godina, bez mogućnosti ublažavanja, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter