Izvor: Novosti.rs
17.12.2020 u 08:07
0

VRATIO DEO NOVCA: Privedeni B. Z. (38) i D. R. (24) zbog razbojništva na Čukarici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. Z. (38) i D. R. (24) zbog sumnje da su 12. decembra od Mihajla B. (49) uz pretnju pištoljem uzeli novac i lekove.

Oni će uz krivičnu prijavu, kojom im se na teret stavlja razbojništvo, u četvrtak biti privedeni na saslušanje u Drugo osnovno tužilaštvo.

Ovaj žensko-muški dvojac je u subotu došao u stan Mihajla B. u Ulici kraljice Katarine. Kako je objavljeno, preteći oružjem, od njega su oteli 55.0000 dinara i lek „buprenorfin“, koji služi za odvikavanje od narkotika, a ukoliko se uzima mimo doziranja, može da izazove i veću zavisnost od opijata. Osumnjičeni su zatim pobegli, da bi posle nekog vremena muškarac ponovo došao kod oštećenog, ali ovog puta sam i vratio mu 30.000 dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter