Izvor: Alo
08.10.2024 u 12:19
0

ŽALIO SE NA LOŠ ŽIVOT: Prijatelji u očaju nakon smrti mladog Lozničanina

Bojan P. (20) koji je jutros izvršio samoubistvo skokom sa krova zgrade u Loznici, često je pričao da će se ubiti, ali niko njegov pretnje nije uzimao za ozbiljno.

Tragedija se odigrala jutros oko 5 sati, u centru Loznice, a kako su stanari zgrade ispričali mladić je bio podstanar.

MAJKE NAPUSTILE SUDNICU: Tokom svedočenja K.K majke tri stradale devojčice napustile sudnicu

Kako se nezvanično saznaje, mladić, koji je iza sebe ostavio suprugu i ćerkicu, duže vreme je pričao kako će skočiti sa zgrade, ali na ovo niko nije reagovao.

Navodno on se žalio na loš život, a na jednoj grupi na Fejsbuku nakon objave informacije da je izvršio samoubistvo, veliki broj Lozničana je ostavio komentare saučešća porodici i izrazio nevericu zbog ove tragedije.

Stan u kojem je živeo bio je često mesto okupljanja omladine, a žurke su bile učestale. Stanari zgrade navode da je mladić bio povučen, ali da je stan često bio prepun mladih ljudi koji su dolazili i odlazili u svako doba dana i noći.

Kada se jutros dogodio tragični događaj, prema svedočenjima, omladina je panično napustila zgradu, očigledno u pokušaju da izbegne susret sa policijom.

Na mestu tragedije, ispred zgrade, komunalne službe su već intervenisale, uklonivši tragove krvi sa parkinga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter