Izvor: HappyBSC
02.11.2021 u 10:04
0

ŽARKO POPOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Priča Zorana Marjanovića je dosta nelogična!

Gosti emisije „Dobro jutro Srbijo“ bili su Žarko Popović, nekadašnji šef odseka za krvne delikte i Mladen Radulovi, novinar i oni su govorili o misterioznom ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

Žarko Popović, nekadašnji šef odseka za krvne delikte izneo je neke pojedinosti o ovom svirepeom ubistvu.

– Zoran Marjanović, muž pevačice Jelene Marjanović došao je drugi dan da prijavi nestanak supruge. Njegova priča je bila dosta nelogična.

PROČITAJTE JOŠKO JE UBIO PORODICU ĐOKIĆ? Sin Gorana Džonića stalno ponavlja OVE reči – NE MOŽE DA POVERUJE ŠTA JE OTAC URADIO!

– On je rekao da je ćerku držao za ruku, dok je Jelena trčala ispred njih i u jednom trenutku nestala. Nakon toga određeno mu je zadržavanje 48 sati, bez mnogo dokaza i činjenica. Posle 48 sati pušten je na slobodu.

– Posle par dana javljeno je da je pronađeno telo. Vatrogasci su izneli njeno telo i stavili ga na travnatu površinu. Nigde nikakvih povreda nije bilo.

– Jedino su bile vidljive povrede u predelu glave. Obdukcija je najkompetentnija da utvrdi šta je uzrok smrti. Ona je imala povrede najverovatnije nanete satarom u temeljnom delu glave- izjavio je Žarko Popović.

PROČITAJTE JOŠBEOGRAD: Vozio pod dejstvom kokaina, 121 km/h

Mladen Radulović, novinar istakao je da ova priča na početku nije izgledala tako ozbiljno.

– Međutim kada je pronađeno telo i krenulo sve da se istražuje postalo je sve mnogo ozbiljnije- istakao je novinar Mladen Radulović.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter