Izvor: tanjug
19.07.2022 u 11:37
0

ZAVRŠENO SASLUŠANJE MILENKOVIĆA: Nije odgovarao na pitanja tužioca!

Načelnik Odeljenja za suzbijanje droga Slobodan Milenković je, posle samo pola sata završio razgovor u svojstvu građanina u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

MILENKOVIĆ STIGAO U TUŽILAŠTVO: Biće saslušan u svojstvu građanina (FOTO)

Njegov advokat Zdenko Tomanović rekao je novinarima da je Milenković iskoristio svoje zakonsko pravo i nije odgovarao na pitanja tužioca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovo je treći put da Milenković dolazi na razgovor u tužilaštvo, jer je prvi put rekao da ne želi da odgovara na pitanja bez prisustva advokata, zbog čega je razgovor odložen, dok je prethodne nedelje odgovorio na pitanja na koja je mogao bez odobrenja nadređenih.

U međuvremenu, tužilaštvu je dostavljena odluka ministara unutrašnjih poslova Aleksandara Vulina, kojom se Milenković oslobađa čuvanja tajnosti podataka za potrebe davanja iskaza pred tužilaštvom.

Tužilaštvo je ranije obavestilo javnost da je Milenković pozvan na razgovor, kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a, iznetih prethodnih sedmica u javnosti.

Povodom tih navoda, Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Tužilaštvo je tada istaklo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao „Jovanjica“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter