Izvor: Kurir.rs
19.07.2022 u 12:21
0

DETALJI SAMOUBISTVA PEDOFILA KOD GORNJEG MILANOVCA: Dan ranije pokušala da se ubije i devojčica koju je godinama zlostavljao!

Pedofil iz Gornjeg Milanovca krajem prošlog meseca priveden je pod sumnjom da je pune dve godine seksualno zlostavljao devojčicu od 13 godina juče oko podneva se ubio, a dan ranije pokušala je da se ubije i devojčica koju je godinama zlostavljao. 

RODITELJI U ŠOKU! Muškarac koji je godinama radio kao dadilja osuđen zbog pedofilije

Na sreću, lekari gornjomilanovačke Opšte bolnice su uspeli da spasu život deteta. Sve vreme istražnog postupka, a i kasnije dok je bio u pritvoru, pedofil je nalazio način da bude u posrednom kontaktu sa žrtvom. Nakon što je iz pritvora sproveden u roditeljsku kuću u obližnjem selu, devojčica je taksijem dolazila kod njega. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Inače, Milanovčanin star 58 godina, pre hapšenja je šest meseci praćen, istrazi je priznao krivično delo obljuba nad detetom, za šta je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina. 

U selu u blizini Gornjeg Milanovca je boravio sa nanogvicom, čekajući da bude smešten u zatvorsku jedinicu na izdržavanje kazne u trajanju od šest godina. 

– Njihovi telefoni su zaplenjeni istog dana kada je, tada osumnjičeni priveden u policiju. Imamo dokaze da je devojčica, nakon što je njen zlostavljač napustio istražno odeljenje Okružnog zatvora u Čačku, taksijem odlazila kod njega u kuću gde je boravio čekajući da bude sproveden u zatvor – kaže naš izvor iz istrage dodajući da je milanovački Centar za socijalni rad takođe raspolagao tom informacijom i da su zajedničkim radom pokušavali da zlostavljača „uhvate na delu“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter