Izvor:
30.07.2017 u 13:09
0

ZBRINUTO SVIH 27 OSOBA IZ MINIBUSA KOJI SE PREVRNUO NA PUTU KA VALJEVU: Trenutno hospitalizovano 14!

U Opštoj bolnici u Valjevu zbrinuto je svih 27 osoba iz minibusa koji se u subotu prevrnuo na putu Valjevo – Bajina Bašta, u mestu Rovni, od kojih je trenutno hospitalizovano njih 14.

Portparol Opšte bolnice u Valjevu Kristina Paramentić rekla je Tanjugu da se od 14 hospitalizovanih dvoje nalaze na intezivnoj nezi, četvoro na poluintezivnoj nezi, dvoje na hirurgiji i petoro na ortopediji.

"Svi su u Urgentnom centru. Zbrinuti su, a od 27 osoba 14 je trenutno hospitalizovano. Traje opservacija za još jednog pacijenta koji će možda biti takođe hospitalizovan", precizirala je Paramentić.

Ona je istakla da su povređeni dovoženi sukcesivno kolima hitne pomoći, policije i vatrogasaca, a da se radi o planinarima iz Kragujevca.

U međuvremenu, jedan od dva povređena putnika je sa intenzivne nege u Valjevu, prebačen u beogradski Urgentni centar.

Kako je navela, organizovan je prevoz za one koji nisu hospitalizovani kako bi bili vraćeni kućama.

Tanjugu je u MUP-u precizirano da je do nesreće došlo oko 18.30 časova.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter