Izvor: Telegraf.rs
13.06.2020 u 20:38
0

ZNA SE U KAKVOM JE STANJU: Trudnica koju je muž izbo nožem je u bolnici!

Policija u Aleksandrovcu uhapsila je Damira I. (19) nakon što je pet puta izbo nevenčanu trudnu suprugu Draganu V.(28) nožem. Kako se nezvanično saznaje u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je nesrećna žena zbrinuta, njeno stanje je dobro i stabilno, a nakon što su je pregledali ginekolozi i hirurzi, utvrđeno je da, za sada, trudnoća u četvrtom mesecu nije ugrožena.

– To nije prvi put da je policija intervenisala u toj baraci .

– Često su se svađali, a sada ju je i tukao i na nju nasrnuo nožem. Oboje su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina, najčešće su “radili” tu na deponiji, od toga su se izdržavali. Često su ih viđali i po gradu i okolini. Niko nije iznenađen što je posle rasprave potegnut nož.

OPUŠTENE VIKEND PRIČE

POZNATI PRODUCENT ODUŠEVLJEN SRBIJOM: Imate uslov i kadar za filmove na SVETSKOM NIVOU!

FUDBALER VELIKOG SRCA: Rade Dugalić pomogao nesrećnoj ženi i njenoj ćerki koje su izbačene iz stana! (FOTO)

BAKINA KUHINJA Urmašice po receptu naših nana (VIDEO)

TRUDNICA UMESILA UŠTIPKE: Sofija Milošević vešta u kuhinji! (FOTO)

NOVITETI IZ SONIJA Ovo je 10 najzanimljivih igara za PS5 (VIDEO)

Nezvanično, do rasprave u ovoj zajednici došlo je u baraci na deponiji Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gde ovaj par živi neko vreme, zajedno sa još dve porodice.

– Majka povređene trudnice ispričala je policiji da se njena ćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, posle čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji deo grudnog koša – iznosi nezvanično izvor “Novosti”.

Nesrećna žena se branila koliko je mogla,na kraju je uspela nekako da se iščupa.

Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu i krivično delo se za sada kvalifikuje kao ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter