Izvor: kurir.rs
21.02.2021 u 17:18
0

ZORAN MALO VIŠE POPIO, A ONDA SLETEO U NIŠAVU: Mladiću koji je spasen iz potopljenog automobila utvrđena TEŠKA ALKOHOLISANOST

Nišliji Zoranu A. (29), koji je juče automobilom sleteo u Nišavu, alkotestom je prema nezvaničnim informacijama utvrđeno prisustvo čak 1,48 promila alkohola u krvi!

Da stvar bude još gora, to verovatno nije realna brojka, jer je prošlo izvesno vreme između sletanja u reku i alkotestiranja.

Podsećamo, Zoran A. je kod nekadašnje fabrike „Vulkan“ sleteo u Nišavu, a brza reka ga je nosila još nekih 100 metara. Uspeo je nanako da izađe na haubu BMW-a odakle je počeo da zapomaže.

NE PROPUSTITE I OVO

PESMA UZ KOJU JE BALAŠEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČNAK KRIJE TAJNU: Đole je na koncertima Oliveru uvek izvodio na prelep način!

CELA NJENA PORODICA JE PROŠLA KROZ LOGOR SMRTI: Ko je Dara, junjakinja filma „Dara iz Jasenovca“?

Nošenje NAOČARA do tri puta smanjuje šansu za zarazu korona virusom

Zatvorene plaže na Mediteranu zbog izlivanja nafte

 Upomoć, ne znam da plivam, udaviću se. Mnogo je brza voda – vikao je Zoran prema tvrdnjama očevidaca.

Brzom i spretnom akcijom vatrogasaca mladić je izvučen iz reke, a prvim pregledom medicinara na obali utvrđeno je da vozač nema povrede, ali je ipak preventivno odveden u Klinički centar Niš na dodatnu dijagnostiku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter