Izvor:
26.10.2017 u 19:49
0

ZORAN MARJANOVIĆ OSTAJE U PRITVORU: Odbijene žalbe na produženje pritvora!

Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je danas rešenje kojim je Zoranu Marjanoviću, osumnjicenom za ubistvo supruge Jelene, produžen pritvor za još 30 dana, pošto je odbilo kao neosnovane sve žalbe.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je to veće odbilo žalbe Višeg javnog tužilaštva kao i Marjanovićevih branilaca, koje su bile izjavljene protiv rešenja o produženju pritvora od 13.oktobra.

Pritvor mu je tada produžen zbog zbog načina i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiranja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka.

Protiv Marjanovića se nastavlja istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slucaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mastu izvršenja zločina.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je bio i ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i cerkom u šetnji u Borci nakon cega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa cekom kuci oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter