Izvor: Happy BSC
02.02.2022 u 08:03
0

ASTROLOG IVANA MINOVIĆ PORUČUJE: Februar počinje Mladim Mesecom u Vodoliji u konjunkciji sa Saturnom…

Februar počinje  Mladim Mesecom u Vodoliji u konjunkciji sa Saturnom. Ovaj Mlad Mesec će biti ispraćen i skladnim trigonom između Venere iz Jarca koja samo što je krenula u svoj direktni hod, tj svoju retro-senku (koja će trajati do kraja Februara) i Urana iz Bika. 01. Februar najavljuje prvenstveno hladan vremenski period, ali i mesec koji donosi u naš život puno novih prilika i mogućnosti za napredovanjem na bilo kojem polju života, tj tamo gde je pozicija Meseca u ličnoj astrološkoj karti u toj oblasti života možemo očekivati ostvarenja. Takođe, Mlad Mesec u Vodoliji donosi i Kinesku Novu Godinu, nov lunarni početak, godina u znaku Vodenog tigra.

Tigar se smatra agresivnom životinjom, a ova 2022 će biti godina Vodenog Tigara, što znači da će ga voda kao element ublažiti i doneti skladniju crtu samoj simbolici Tigra. Ono što će činiti zanimljivim ovaj Februar je konjunkcija između Venere i Marsa u Jarcu, koja će trajati čak mesec dana, od 12. Februara do 12. Marta, sa dva zenita, prvi konjunkcija 16. Februara na 16° Jarca, a drugi 06. Marta na 00° Vodolije. Ovi aspekti će nam u potpunosti „obojiti“ Februar i doneti priliku ne samo da dovedemo u red naš privatan život, već i da dovedemo u red naše finansije i pitanja vezana za posao. Ova konjunkcija će takođe biti i vidljiva na Nebu od 11. do 16. Februara malo pre nego što bude počeo izlazak sunca. Prva nedelja Februara će po mnogo čemu biti zanimljiva, jer već 04. Februara imamo snažnu konjunkciju između Sunca i Saturna koja neće biti vidljiva na Nebu, jer Saturn „putuje“ iza Sunca, pa nam je tako i nestao iz vidokruga Neba još sredinom Januara, ali pojaviće se opet tokom Marta, pa ćemo opet biti u mogućnosti da ga pratimo na njegovom noćnom putovanju nebom. Ovaj mlad Mesec je jako bitan jer pomaže da uvidimo razliku između onog što želimo i onog što nam je potrebno i na taj način nam pomaže da dođemo do onog što nam treba. A šta vam poručuje mlad Mesec u znaku Vodolije? Vreme je da odredite nova pravila-vaša pravila. Obrattite pažnju na dešavanja tokom ovog meseca.

Pratite znakove pored puta. Ovo je mesec u kome ne postoje slučajnosti. Sve ono što ste ikada pomislili da ne može da vam se dogodi,može vam se dogoditi u narednim danima. Više ćete analizirati životne dogadjaje i ljude. Njihovo ponašanje,karakter,stavove i tome slično… Vreme je i da nekim ljudima u vašem životu postavte ograničenja. Aktivira se pitanje koliko je vaša želja,za stvari koje su vama bitne,jaka. Razmislite o tome šta želite? Što vas pokreće? Šta biste voleli da radite, bilo kao posao ili kao hobi? Šta biste voleli da postignete u životu? Šta biste probali da znate da vam je uspeh zagarantovan?Kakav partnerski odnos želite? Potreban vam je jasan plan kako da se ta želja ostvari i upornost koja ne pristaje na poraz. A sve vam to ovaj mlad Mesec omogućava.Probudiće vas iz svakodevnog ritma, nateraće vas da izađete iz navika i pokrenuti da sve to promenite iz korena. Da bi život bio onakav, kakav zaslužujemo, moramo naučiti da ga živimo u trenutku, a da bi mogli da doživimo trenutak, moramo naučiti kako da pustimo prošlost.Ako ste obnovili neki odnos tokom trajanja retro Venere,ok,ali ako niste ,pustite.Vreme je za neke nove ljude. Od toga koje vam polje u ličnoj astrološkoj karti aktivira ovaj raspored planeta zavisiće i dešavanja kod vas u vašim životima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter