Izvor: Happy BSC
03.12.2021 u 17:10
0

ASTROLOG IVANA MINOVIĆ UPOZORAVA: Pomračenje Sunca će se dogoditi 4. decembra u vatrenom znaku Strelca

Pomračenje Sunca će se dogoditi 4. decembra u vatrenom znaku Strelca. Moguće je da ćete osetiti kako se neko poglavlje života završava. Mlad Mesec će dodatno uticati na pomračenje. Jedan od glavnih aspekata koji se događa tokom pomračenja jeste konjukcija Sunca i Merkura, planete komunikacije. Moguće je da ćemo mnoge stvari gledati kroz logiku, ali pod ovom energijom stvari mogu i biti pomalo nejasne, nedefinisane, zbunjujuće. Kada se Sunce i Mesec poravnjaju u znaku kakav je Strelac, mogu se očekivati iznenadne emocionalne promene i potrebe za promenom sistema vrednosti. Biće potrebno i vratiti se u nazad i pogledati na vrednosti koje ste postigli. Ako već postoje greške. Iz njih se nešto može naučiti.

Mlad Mesec 4. decembra trajaće duže od običnog mladog Meseca jer se na nebu dešava potpuno pomračenje Sunca. Uticaj na pomračenje Sunca imaće i Uran što donosi dodatne neočekivane promene. Pomračenje, Saturn i Uran predstavlju krizni momenat. Ponavljanje sukoba, traženje rešenja, nesporazumi… Pomračenje Sunca 4. decembra i pomračenje Meseca 19. novembra čine period pomračenja koji traje do pomračenja Sunca 30. aprila 2022. Pomračenje Sunca 4. decembra trajaće 114 sekundi. Mlad Mesec u Strelcu 4. decembra 2021. je upravo potpuno pomračenje Sunca. Saturn u kvadratu sa Uranom je još jedan važan uticaj na pomračenje Sunca u decembru 2021.godine.Ukazuje na krizu izazvanu neočekivanim zastojima i iznenadnim promenama. Pomračenje je jedna od prirodnih pojava u prirodnom životnom ciklusu. Kao što može doći do pomračenja Sunca i Meseca isto tako i život može da se pomrači. Čovek kao deo svega što ga okružuje može biti ili Svetlo ili Tama. Preživeli smo mnoga životna pomračenja. Preživećemo i ovo pomračenje Sunca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter