Izvor: Happy BSC
11.03.2022 u 08:37
0

BUDITE OBAVEŠTENI! Merkur je u Ribama od 10. Marta do 27. Marta! Život je čudo! Snovi se ostvaruju!

Budite obavešteni. Merkur je u Ribama. Život je čudo.Snovi se ostvaruju. Venera i Mars su danas su na 2° Vodolije udaljeni od Plutona ali idu lagano ka Saturnu. 28.Mart biće obeležen susretom Venere i Saturna. 05.April susret Marsa i Saturna. Velike promene, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti nas očekuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sa Merkurom u Ribama predvidećemo razne okolnosti, sa Uranom potrčaćemo sa delovanjem dok još nismo spremni da ispratimo sve okolnosti, sa Saturnom čekaćemo i odugovlačiti, smatrajući da povoljan momenat tek sledi, sa Plutonom ćemo osetiti vanredan otpor iz svog unitrašnjeg bića i biti krajnje zablokirani u situaciji u kojoj je potrebna konkretna odluka, akcija ili reakcija. Da objasnim to malo drugačije. Merkur (reči) pisane/izgovorene može biti vrlo konstruktivno korišćen u životu. Merkur je sposobnost izgradnje međuljudskih odnosa. Sposobnost je i da se uvidi greška koja nekada može biti važnija od svega ostalog. U svojoj simbolici Merkur donosi sjajne rezultate, povećana novčana primanja, stabilnu komunikaciju, ozbiljnu ljubav, pa i gram sreće ako zatreba, a uvek zatreba. Ako se sve to ili bar deo toga ne dogodi odgovornost ćemo prebaciti retrogradnosti. Greška! Merkur je ustvari vođen kvadratom Marsa u svakom svom kretanju, pa i onom najboljem i deluje iz natalnih sveokupnih pozicija. Možemo da okrivimo sopstvenu površnost ili nepoverenje u srećan ishod ali ne i Merkurovo kretanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter