Izvor: SENSA
26.08.2024 u 22:11
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. AVGUST: Blizanci ne smeju da sumnjaju u sebe, Vage treba da zapišu šta sanjaju

Saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku za 27. avgust 2024. godine.

Horoskop za 27. avgust 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ljudi će ovih dana biti skloni da vam izađu u susret i pomognu vam u bilo kojoj situaciji, ali možete iskoristiti njihovu naklonost tako što ćete slediti isključivo dobre namere: zlo će biti kažnjeno. Partner je psihički odsutan. Dobro ste.

Bik

Imati vremena da uradite sve što ste planirali za ove dane moguće je samo uz najstrožu disciplinu i organizaciju, a oni vam ne dozvoljavaju da se ometate rešavanjem sporednih pitanja i zadataka. Pozovite prijatelja u nevolji. Problemi sa stomakom.

Blizanci

U ovom trenutku čak i najteži i najkomplikovaniji zadaci će biti na vama, glavna stvar je da verujete da je cilj koji ste postavili zaista od primarnog značaja za vas, a ne da sumnjate u svoje sposobnosti. Zaljublejni ste. Dobro zdravlje.

Rak

U svakoj nejasnoj situaciji – i profesionalnoj i ličnoj – vredi tražiti savet od onih kojima verujete sto posto, i obavezno poslušajte njihove reči. Poziv od nekog važnog. Hronične tegobe.

Lav

Vreme je povoljno za bilo kakve finansijske transakcije – od onih najbeznačajnijih, poput plaćanja komunalnih računa, do ozbiljnih, poput otvaranja bankovnih računa i depozita. U ljubavi je sve odlično. Osećate se dobro.

OVI ZNAKOVI ZODIJAKA SU BESKRAJNO NESEBIČNI: Krase ih velikodušnost i dobrota

Devica

Kada započinjete novi projekat, pokušajte da strukturišete svoje aktivnosti na takav način da jasno odvojite radno vreme od odmora – ako mešate jedno sa drugim, malo je verovatno da ćete uspeti u bilo čemu. Lepo druženje s partnerom i prijateljima. Dobro ste.

Vaga

Zvezde toplo preporučuju da obratite pažnju na snove koje ćete videti ovih noći: oni se možda neće pokazati proročkim, ali mogu dati odgovor na pitanje koje vas brine. Poziv koji čekate stiže danas. Dobro ste.

Škorpija

Zvezde preporučuju da profesionalne probleme rešavate kako dođu, bez žurbe napred i bez okretanja unazad, inače rizikujete da uđete u vremensku škripcu iz koje će biti veoma teško izaći. Partner je pažljiv. Muče vas sinusi.

Strelac

Nemojte se svađati sa rođacima, prijateljima ili kolegama koji odluče da vas kritikuju: koliko god tužno bilo, biće istine u njihovim rečima, zato ih je bolje ćutke saslušati i izvući prave zaključke za budućnost. Poziv simpatije.Odlično se osećate.

Jarac

Malo kreativnosti neće škoditi u rešavanju nijednog pitanja, a to se odnosi ne samo na ljude kreativnih, već i tehničkih profesija: njima takođe treba pristupiti van okvira. Ljubav cveta. Glavobolja.

Vodolija

Pre nego što počnete sa realizacijom novih projekata, pogledajte oko sebe: da li ste završili rad na ranije započetom? Eliminišite sve „repove“ tako da ne usporavaju vaše kretanje napred. Neko vas jako intrigira. Problemi s varenjem.

Ribe

Ne možete bez istomišljenika na poslu, pa ima smisla izdvojiti neko vreme tražeći one koji na postizanje važnog profesionalnog cilja gledaju na isti način kao i vi. Partner vas obožava. Bolovi u grlu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter