Izvor: Tanjug
13.07.2023 u 16:45
0

MRAČNA STRANA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ko uvek misli da je u pravu, a kome zavist izjeda dušu

I dok postoji toliko pozitivnih osobina koje imaju svi horoskopski znakovi, vredi razumeti i one "loše".

OVAN

Ovnovi su poznati po svome vatrenom temperamentu, ljubomori i nestrpljivosti. Ovan može da bude strastveni vođa, ali i strastveni borac. Ove osobine im dobro služe, ali zahtevaju svest o tome kako da reaguju u različitim situacijama i spremnosti da saslušaju drugu stranu čak i kada misle da su u pravu.

STIGAO NAM JE MARS U DEVICI: Pred nama je teško leto, ova tri znaka čeka pakao

BIK

Tvrdoglavost je glavna tamna strana ovog horoskopskog znaka. Često će uraditi sve da ne skrenu sa zadatog puta, čak i kada bi mnogo bolje bilo da budu nešto fleksibilniji. Bikovi su često svojeglavi i zatvoreni, ali to ne znači da te osobine pokazuju u svakom odnosu sa drugima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter