Izvor: happyBSC
12.12.2020 u 13:47
0

OVO SU NAJLEPŠI HOROSKOPSKI ZNACI Da li ste i vi među njima? Proverite!

Kaže se da je lepota u oku posmatrača, ali ako je verovati astrologiji, na fizičku privlačnost može da utiče i horoskopski znak u kojem je osoba rođena.

Pet znakova ističu se kao najljepši, a da li ste i vi među njima, proverite u nastavku teksta.

Ovan

Ovnovi se smatraju jednim od najlepših horoskopskih znakova, a posebno lepe su im crte lica. U njih se ako zaljubiti, a pogotovo kad tome dodate šarm i inteligenciju koje poseduju.

Bik

Teško je odoleti načinu na koji Bik zabaci glavu ili zagrize usnicu. Sve što čini uvek izgleda elegantno i neverojatno privlačno.

Blizanci

Bilo da šetaju ulicom ili plivaju, Blizance ćete uvek primetiti. Njihove duge noge i lepe ruke zaokupiće vam pažnju.

Rak

Najlepše ruke ipak pripadaju Rakovima. Želećete da ih dodirnete i da se obmotaju oko vašeg tela. Astrologija tvrdi da je Rak možda i najlepši horoskopski znak od svih.

Lav

Lavove uvek vodi srce pa su zbog toga lepi i spolja i iz unutra. Odlikuju ih lepe grudi, a kod žena i bujne grudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter