Izvor: Happy BSC
02.03.2022 u 14:44
0

Pamtite li da ste nekada bili U PRAVO VREME NA PRAVOM MESTU? Mislite li da je u pitanju sreća ili ima tu još nečega…

Svi mi u svom horoskopu nosimo simbol sreće (Jupiter) Tu količinu sreće osećamo kroz usklađenost sa vremenom i kroz nepogrešiv osećaj koji nas u pravo vreme ispunjava. Međutim osim te potencijalne sreće koju osećamo ili ne osećamo u skladu sa svojim horoskopom postoji način uz pomoću kojeg možemo ako ništa drugo onda bar probati da budemo u skladu sa zvezdanim vremenom. 02.mart 2022. preciznije 03:03 Venera izlazi iz retrogradne senke sa 26°29’ Jarca 02.mart 06:05 biće obeležen aspektom Sunca i Urana 02.mart 17:32 Merkur će biti u.konjukciji sa Saturnom I…02.marta 18:34 Mlad Mesec biće u Ribama na 12°06’ Venera izlazi iz retrogradne senke…i kreće u susret sa Plutonom i Marsom. Istog dana Sunce će biti u sekstilu sa Uranom. Budite spremni.Vreme je za nove planove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Venera i Mars će biti na životnoj raskrsnici između prošlosti i budućnosti. Idite tamo kuda vas srce vodi. Merkur i Saturn donose ozbiljna razmišljanja, ozbiljne odluke. Stvarnost u kojoj se nalazimo. Glavni događaj na zvezdanom nebu ipak je Mlad Mesec u Ribama. Nagoveštaj za neke srećne početke. Možda ste rođeni, a možda, tek sada stvoreni za ljubav koja se uvek događa u pravo vreme, a ipak neočekivano i pod dobrim zvezdanim okolnostima. Venera je sada neobično dobro raspoložena da vas povede u ljubavnu čaroliju… Ne treba da pogađate ko će da vas ljubi ovih dana?! Venera će izabrati najbolje po vas. I…slobodno prepustite stvari nebesima. Venera će biti glavni akter na nebu tokom ove sedmice. Prethodni događaji su je bacili u drugi plan. Sve se vrtelo oko ljubavi a bilo je zapostavljeno ono najvažnije osećaj i emocije. Mnogi će se ljubavni razgovori voditi, a neki će rešiti da izgovore „sudbonosno DA“ Venerq donosi ono što ste već davno na nekom nesvesnom nivou izabrali. Taj se događaj smatra jednim od najsrećnim u životu, ali ono što iza njega dolazi je u senci Saturna. Tako će ovih dana razgovori biti o ljubavi, o sreći (Venera), ali ono što se očekuje jeste odgovornost, obaveza, posvećenost i istrajnost (Saturn) u onome što želite (Venera). Neke će iznenaditi susret starih ljubavi koji uz ovakav aspekt svakako obećava da se obnovi i nastavi ljubav… Veneru čeka susret sa Jupiterom, pa ovih dana možda nećete imati mnogo sreće u poslu, ali zato ljubav može biti na zavidnom nivou.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter