Izvor: Happy BSC
28.12.2021 u 13:11
0

TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Ovi znakovi baš umeju da vam POMUTE MOZAK svojim postupcima – NEPODNOŠLJIVI SU

Za njih često kažu da su teški kao „crna zemlja“, prosto se dogode situacije kada sa njima ne možete da komunicirate, da li su ljuti na vas ili imaju svoje „žute minute“, u svakom slučaju treba znati kako sa njima. Horoskopski znak kojem pripadate mnogo govori o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama. Ukoliko se sagledaju ove vrline i mane dolazimo do zaključka da su ova tri horoskopska znaka najgora kada su u pitanju međuljudski odnosi, naravno, nekada umeju da budu jako mili i dragi, šta više oni često spadaju u kategoriju jako dobrih prijatelja, ali nemojte im se zameriti.

DEVICA

Oni se stresa oslobađaju čisteći stan ili slažući odeću. Prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Device.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriti će svoju izdaju. One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu s težnjom ka savršenstvu. 

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla s robotom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati s emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna i brižna, ali ume i te kako da promeni raspoloženje ako joj se zamerite.

ŠKORPIJA

Da je sutra kraj sveta, oni se ne bi šokirali, verovatno bi ga dočekali u ljubavi, odnosno seksu. Prati ih obeležje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavera.

Škorpije su emotivno osvetoljubiva deca koja se ne suzdržavaju ni od čega. Dure se i ljute, besne, plaču, grizu, u tom trenutku vas celim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom deluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno male osobe na nivou petogodišnjeg deteta koja ume da voli najviše na svetu.

Ali, velika su zlopamtila i kovaće planove za osvetu, vraćati vam kada se više ni ne sećate razloga.

JARAC

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč „oprost“ i ne postoji u njihovom rečniku. 

Definitivno su ponekad i kukavice, beže glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto što rade celog života.

Užasno je teško da sa njima imate bilo kakav emotivni odnos. Dok su u poslovnim odnosima maheri, u emotivnim su izbirljivi do srži i često će svom partneru naći mane. Oni planiraju, gledaju kroz rengenski snimak, i čekaju… čekaju da ih zavolite do srži, ali nikako da ih ne gušite i nikako da ih kulirate. Ako uspete u ovom paradoksu, dobićete neukrotivu ljubavnu divu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter