Izvor: Novosti Magazin
01.02.2022 u 10:03
0

TRI horoskopska znaka neće imati naklonost planeta: TRI horoskopska znaka neće imati naklonost planeta

Februar će nekim horoskopskim znakovima teško pasti.

Nekim znakovima raspored planeta neće biti naklonjen. Na šta bi mogli da obrate pažnju sledeći horoskopski znakovi:

Ovan

Vaš vladar Mars ovog meseca je u znaku Jarca, a tu je i retrogradni Merkur što može dovesti do problema na poslu, sukoba i svađama sa kolegama. Energija ovog meseca je jako napeta i najbitnije je da sačuvate zdrav razum i da se suzdržite od jakih i ishitrenih reakcija. Ako vam je potreban savet vezano za posao isključivo popričajte sa starijom koleginicom u koju imate poverenje i saslušajte njene savete i ideje.

Lav

Lavovima mesec februar donosi dosta stresa i napetosti na poslu. To se na vama neće primetiti, ali vaše unutrašnje biće gori od besa i ljutnje. Takvu energiju partner i vaše blisko okruženje oseća, što može dovesti do ozbiljnih sukoba, svađa i prekida prijateljstva. Ako možete kontrolišite reakcije. Pojedini Lavovi koji ne rade će imati priliku da nađu posao, ali im atmosfera novog kolektiva neće ulivati poverenje.

Rak

Rakovi u principu stvari drže pod kontrolom, ali na poslu i u krugu porodice neke stvari moraju da se zaokruže i završe. Vama to trenutno ne odgovara. Ako se direktno sukobite gubite tu bitku. Najbolje bi bilo da se držite po strani i da sve što možete prepustite drugima, a vi samo ono što je nužno. Jedino tako nećete ulaziti u sukob i sebe ćete poštedeti stresa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter