Izvor: Novosti Magazin
08.10.2021 u 22:33
0

Večeras je MAGIČNA NOĆ: Evo kada treba da pogledate u NEBO

Večeras, osmog oktobra biće kiša zvezda padalica – obavezno zamislite želju!

Savetuje se da ovu meteorsku kišu posmatrate posle ponoći ili rano u zoru na tamnom mestu, gde je nebo otvoreno.

PROČITAJTE JOŠ: Ljudi rođeni u OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA su partneri za poželeti!

Pre tačno deset godina na ovaj dan moglo se videti više od 600 meteora na sat. Ipak, to je poslednji put kada se dogodila takva kiša „Drakonida“ jer su oni uglavnom spori i stvaraju skromniji bljesak.

Ipak, budući da se ovogodišnja kiša meteora „Drakonida“ javlja tako blizu mladog Meseca koji je osvetleo nebo 6. oktobra, u odsustvu jake mesečine postoji mogućnost da više meteora bude vidljivo na noćnom nebu.

Zbog toga se večeras zagledajte u nebo oko ponoći, i razmišljajte pozitivno. U trenutku kada ugledate zvezdu padalicu, zamislite želju u sebi, i ne otkrivajte je nikome, kako se energija ne bi rasipala, i verujte u njeno ostvarenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter