Izvor: webtribune
11.08.2020 u 12:15
0

HOROR! TAJNE SLUŽBE imaju mašine koje mogu da vam ČITAJU MISLI!

Mind-reading Tehnologija koju koristi CIA najpre je koriscena i isprobana na zatvorenicima osudjenim na smrtne kazne, koja je neverovatna u svojim mogucnostima da detektuje cak i najmanje promene u ljudskom razmisljanju, ali i da utice na tok misli.

OVO MORATE ZNATI

DETALJNI PLAN! Ovako će od 1. septembra biti ORGANIZOVANA ŠKOLSKA GODINA!

Tramp napustio konferenciju zbog pucnjave kod Bele kuće!

SVE U PLAMENU! Napadnuta NAJVEĆA RUSKA BAZA U Siriji! (GALERIJA)

NE MOGU NI DA PRIVIRE: Ruski LOVAC ponovo PRESREO američki izviđački AVION iznad Crnog mora!

POČINJE KLINIČKO TESTIRANJE RUSKE VAKCINE! Predsednik najavio da će PRVI DA JE PRIMI!

Tehnologija je toliko sveobuhvatna i precizna da moze da detektuje svaki delić ideje, misli o kojoj  osoba razmišlja, ali i emocije, reakciju receptora na bol…

Tehnologija takođe omogucava jasan i precizan pregled slike koju osoba viidi svojim očima, kao i svaki, cak i najmanji šum koji osoba čuje.

Ne postoji  šablon po kome je moguće utvrditi na koji način biraju “žrtve”, odnosno ljude protiv kojih usmeravaju ovu tehnologiju, jer su različiti po obrazovanju, tipu ličnosti, funkciji koju obavljaju u datom trenutku i sl.

Jedino što je sigurno je da je mogu upotrebiti na bilo kojoj osobi, a ta osoba uopšte ne mora da zna da je tehnologija protiv nje korišćena.

U nekim slučajevima se osim detektovanja razmišljanja koriste razni zvukovi koje može čuti samo osoba kome su oni namenjeni, a to su najčešće psovke i ponižavanja koji su unapred programirani za svaku osobu posebno, a koji se vezuju na pomisao na određene stvari, te je pomisao na neku stvar, osobu, situaciju okidač da se čuje određeni zvuk.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI! Kurti se OGLASIO uznemiren: Moli za POMOĆ!

IZMENJEN SPISAK GRANICA: Ovde Srbi mogu bez PCR testa za Kovid 19!

Ti zvukovi mogu biti prilično glasni, a druge osobe ne mogu čuti šta čuje osoba kojoj je poruka namenjena.

Da se ne radi o glasovima koji dolaze iz glave, lako se može proveriti tako što se stave čepovi za usi. Ovo je moguće postići, jer misli čoveka i ljudski mozak se razlikuju od osobe do osobe po frekvenciji na kojoj se dešavaju, što je opisao i prof. dr Svetozar Radišić u svojiim knjigama.

A osim psovki i uvreda koriste se razne metode koje su kreirane od stranje psihologa. Krajnji cilj koriscenja ove tehnologije osim prikupljanja informacija iz razmišljanja i sećanja ljudi je da osobu protiv koje je usmerena dovedu  do ludila i suicidnih misli i ideja.

Obzirom da ova tehnologija nije toliko nova, pitanje je da li je danas poseduje samo CIA.

Moguće je da su drugi uspeli da je razviju po uzoru na nju. Inače, o mind-reading tehnologiji se govori, ali je ono što priznaju da za sada postoji daleko ispod onoga sto zaista postoji i što se koristi.

Sprave koje se razvijaju na MIT-u i drugim prestiznim istraživačkim instrucijama daleko su ispod onoga što poseduju tajne sluzbe.

Kada se sagleda tehnologija, može se zaključiti da je ona izuzetno napredna u pogledu veštačke inteligencije i big data analize, dok neki smatraju da su korišćena i magijska delovanja.

Takođe, dovodi se u pitanje da li je potrebno da osoba poseduje mikročip, dok neki tvrde da se sve obavlja satelitski i da za mikročipom uopšte nema potrebe.

To je veoma zabrinjavajuća činjenica, jer znači da tehnologija koju CIA poseduje može da im omogući da u bilo kom trenutku znaju tačno o čemu bilo koja osoba na planeti razmišlja, kako se oseća, šta vidi, šta čuje…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter