Izvor: Happy BSC
09.09.2021 u 11:59
0

SAMSUNG GALAXY NOTE JE PROŠLOST: Kompanija prestaje sa proizvodnjom ovog modela

Na osnovu najskorijih informacija, evidentno je da Samsung Galaxy Note neće više biti u proizvodnji. Samsung nije obnovio Galaxy Note zaštitni znak što je definitivan signal da 2022. godine nećemo videti nov telefon iz ove serije. 

PROČITAJTE JOŠ: NOVI LG SAVITLJIVI EKRAN: Čvrst kao staklo, savitljiv kao guma!

Kompanija, po svemu sudeći, ima plan da nastavi proizvodnju Galaxy S i Galaxy Z serije, tako da možemo očekivati novitete i revolucionarna rešenja upravo među ovim modelima.  

Nije sasvim jasno zašto se Samsung odlučio da prekine Galaxy Note seriju. Neke od spekulacija navode na to da kompanija želi da potencira seriju savitljivih telefona kao glavni novitet u Samsungovom portfoliu proizvoda. 

PROČITAJTE JOŠ: APPLE NOVOSTI: 14. septembra kompanija predstavlja NOVI IPHONE!

Za sad je najverovatnije da će Samsung Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3 zameniti Samsung Galaxy Note seriju. Prema nekim od ranijih informacija, poslednja Galaxy Z serija je dostigla broj od skoro milion unapred poručenih telefona, a to znači da kompanija ima opravdano velika očekivanja od ove serije telefona. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter